Aug 2012 20

Oj vad länge sedan det var vi uppdaterade den här bloggen. Dagarna innan ÅF Offshore Race är senaste uppdateringen, men vi har inte helt legat på latsidan, det blev faktiskt en hel del videos i samband med ÅF Offshore Race.

Samtliga videos från ÅF Offshore Race kan du ta del av här.

Och resultatet då, ja vi kan väl säga att vi var minst sagt missnöjda med placeringen som blev 38 till sist. Långt ifrån vår tiondeplacering från förra året. Vi lyckades dock knipa en tredjeplats i vår startgrupp så vi är väl inte helt missnöjda ändå.
Nu ser vi fram emot nästa tävling som är Hyundai Cup som går av stapeln redan på lördag. Vi kommer att sända live med kommentator och ska försöka vara flitiga med att ladda upp video, vi vill även uppmana våra medtävlare att göra detsamma med denna lilla video:

Skriv en kommentar