Aug 2012 31

Hyundai Cup var verkligen en succé den här året, vädret var kanon (strålande sol), trots utlovade 1-2 m/sk blåste det snarare 5-6 vilket gjorde att alla båtar hann ta sig runt på den längre banan. Banan var perfekt och innehöll alltifrån pinkryss till plattläns och hela registret däremellan. Att man såg i stort sätt hela fältet runt hela banan gjorde inte saken sämre. Partyt i Nynäshamn var det heller inget fel på ;)
Vår placering blev 29, vi hade hoppats på topp 10 men är ändå otroligt nöjda då vi inte gjorde någon större miss längs hela banan, även om självfallet såväl gippar som slag och vägväl kunde gjorts bättre.
Ombord på Solidtango den här gången var undertecknad (Johan Lundqvist) Diana Feldreich, Jörgen Andersson och Caroline Åkerblom. Nu är kappseglandet slut för Solidtango den här säsongen, men man börjar redan längta till nästa :)

Nedan ett gäng videos som vi spelade in innan, under och efter racet, samtliga videos från Hyundai Cup finns att se på blurlive.solidtango.com

Inspelning från Livesändningen

Skriv en kommentar